Heel vaak worden corrigerende zooltjes in verband gebracht met oude vrouwtjes. Maar niets is minder waar.

Platvoeten en stand van het lichaam

corrigerende-zolen-voeten

Wat veel mensen niet weten is dat meer dan de helft van de volwassenen en ook kinderen platvoeten heeft. Platvoeten kunnen klachten veroorzaken aan alle gewrichten in het lichaam, omdat de stand van het lichaam veranderd is.
Doordat de binnenkant van de voet naar beneden is gezakt, staan de enkels en de knieën meer naar binnen, er komt meer druk op de heupen en ook heeft dit effect op de stand van de rug en nek. Dit kan strekkende gevolgen hebben in het dagelijks leven, maar ook zorgen voor blessures tijden het sporten omdat het lichaam op een verkeerde manier belast wordt.
Om dit te ondervangen kunt u zooltjes op laten maken.

Corrigerende zooltjes direct op maat gemaakt

corrigerende-zolenWij doen dit met zooltjes die direct voor u op maat gemaakt worden, dat betekend dat u geen weken hoeft te wachten op uw zooltjes. U kunt ze meteen meenemen. Twee weken later wordt er een afspraak gemaakt om de zooltjes nog een keer te controleren.

Ook uit eigen ervaring kunnen wij vertellen dat de zooltjes een goede ondersteuning bieden en klachten verminderen in het dagelijks leven en tijdens het sporten.

Het mooie van deze zooltjes is dat het wetenschappelijk is bewezen dat ze werken!